Тук има 447 868 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, град Пловдив, Кършияка • при запитване • ID 21743160 — holmes.bg - [2]
4 Увеличи

Продава 2-стаен град Пловдив, КършиякаID: 21743160

Виж на картата
при запитване
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 79 m2
  • Етаж
  • 3-ти
  • Особености
  • Асансьор / Обзаведен / Охрана / В затворен комплекс / Тухла, 21743160
Допълнителна информация:
416971 Представям за продажба апартаменти и студиа в комплекс от смесен тип с комфортна и защитена среда за живот. В него са съчетани жилищна, офисна и търговска част. Място, в което ще намерите всички удобства подземен и наземен паркинг, градина, 24-часа видеонаблюдение и охрана, магазини, ресторанти, коктейл бар, детски център и занималня, целогодишна поддръжка.
Комуникативна локация, само на 2 километра от центъра на града. В близост са разположени Френска езикова гимназия ' Антоан дьо Сент-Екзюпери' и Основно училище ' Райна Княгиня' , магазини, ресторанти и аптеки. Комплексът е лесно достъпен чрез обществен транспорт.
Сградите са с модерна архитектура и височина между седем и единадесет етажа и откриват завладяваща гледка към централната част на града и близките планини. В центъра на комплекса е разположена просторна градина, подходяща за разходки и отдих.
Апартаментът, който представям в тази оферта, е проектиран за модерен живот с изчистени пространства, които създават елегантни оформления, за да предадат на дома характер и уникално усещане. Предлага се напълно обзаведен и оборудван, което е изключително удобно, както за собствено ползване, така и за покупка с цел инвестиция с гарантиран договор с наемател.
ПРЕДЛАГАМ И ДРУГИ АПАРТАМЕНТИ В СГРАДАТА, ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЦЕНИ И КВАДРАТУРА, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН.
Имотът има жилищен статут; Сградата има асансьор; Продава се с обзавеждане, което подлежи на уточнение; Има физическа охрана; ЕТАП НА СТРОИТЕЛСТВО: разрешение за ползване (Акт 16); ОТОПЛЕНИЕ: климатик; Има 1 балкон/тераса; Ремонтиран; Непреходен; ВИД СТРОИТЕЛСТВО: тухла; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 2. 89 кв. м; ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО: 2010 г. ; ИЗЛОЖЕНИЕ: запад, север; СПАЛНИ: 1; БАНИ: 1; ДОГРАМА: Седем камерна PVC
_________________________________________________________________________________________________
Към потенциалните продавачи! Ако продавате подобен имот или обмисляте дали да го направите в близко бъдеще, моля свържете се с мен. Имам клиенти, които търсят в района. Мога да дам ориентировъчна цена по телефон или имейл и по-точна цена при оглед на място.
ОГЛЕДЪТ И КОНСУЛТАЦИЯТА СА БЕЗПЛАТНИ.
МОЖЕТЕ СЪЩО ТАКА, ДА ПОДАДЕТЕ И БЕЗПЛАТНА ЧАСТНА ОБЯВА ЗА . ..
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 13:47 на 23 април, 2024 год. Обявата е посетена 250 пъти
Брокер:
Брокер Иван Антонов Иван Антонов

Личен телефон: 0883940027

Още оферти от Иван Антонов:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция МИРЕЛА - СОФИЯ
МИРЕЛА - СОФИЯ
град София, бул. България 81В

Офис телефони: 02123
Телефон: 0883940454

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: